review

Reviews Appartement Montebello 7B

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent80%
Very good20%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews Studio Puerto Cristo A1.

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Excellent50%
Very good50%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Prachtig zeezicht!

Rated 5 out of 5
december 15, 2020

Heel mooi en proper appartement met een prachtig zeezicht voor een eerlijke prijs…Zeer correcte en vriendelijke eigenaars die ons welkom heetten. Wij boeken zeker opnieuw!

Fabienne Timmermans

Super mooi uitzicht !

Rated 5 out of 5
september 25, 2020

Het is een supermooi en proper appartement. wij waren zeer tevreden. Je mag ons hier nog verwachten.

Steven, Goedele en kids

Perfekt!

Rated 5 out of 5
september 18, 2020

Perfekt!
Ein modernes, dennoch sehr gemütliches Appartement, 50 m bis zum großen Strand.
Alles sehr sauber und liebevoll eingerichtet. Die Wohnung war bereits geheizt, so dass man nicht in kalte Räume einziehen mü, Kaffee, Tee… alles vorhanden. Die Übergabe mit dem Vermieter verlief problemlos.
Der Vermieter sind super freundlich

Familie Enius

Meevaller.

Rated 4 out of 5
september 4, 2020

Compleet en schoon appartement (7de verdiep), mooie locatie, mooi uitzicht op zee en op het strand, ruim balkon, het winkelcentrum ,restaurantjes op loop afstand. Wij hebben Belgie gemakkelijk kunnen verkennen met de kusttram en trein en Brugge was super leuk.
En zeer correcte eigenaars Els en Piet. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen. Een kleinigheidje met een kraan werd meteen opgelost.

Daan en Lieke van Nedeland NL

Vakantie in eigen land.

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2020

Eerste keer op vakantie in eigen land aan de Belgische kust is heel goed meegevallen.
Gezellig appartement om terug te komen.
Wij voelden ons direct welkom met vriendelijk ontvangst en glaasje Cava.

Linda Pennemans

Quarantaine vakantie in de winter.

Rated 4 out of 5
februari 11, 2021

Wij hebben genoten van een weekje vakantie in Puerto Cristo.
Zalig genieten van de wind en de zee in de winter en ontbijten aan tafel met mooi zeezicht.
De verplichte Quarantaine periode was super.
Voldoende keuze tussen verschillende take away.
Alles is aanwezig om te ontspannen.

Demare jan

Super vrouwen vakantie

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2020

Een heel gezellig appartement met mooie kleuraccenten. Een prachtig zeezicht.
Niet alleen voor families, maar ook voor een week met vriendinnen of zussen.
Top.

Ann

Familie vakantie

Rated 5 out of 5
oktober 4, 2020

We hadden een fijne vakantie. Een gezellig en mooi appartement. Het is smaakvol ingericht met mooi schilderijen van Els. We komen zeker terug

Katrien

Leuke vakantie in Oostende

Rated 4 out of 5
september 18, 2020

Heel aangenaam appartement.
Prachtig terras waar men beschermd is van de wind.
Goed uitgerust met smaak.

Lien en Dirk

Supermooi zeezicht met de mooie strandhuisjes!

Rated 4 out of 5
augustus 29, 2020

Het is een supermooi en proper appartement. wij waren zeer tevreden. Wij boeken volgend jaar terug.
familie uit Bornem – BE

Familie uit Bornem - BE

Schrijf je beoordeling van je vakantie.

Dutch NL English EN French FR German DE