Praktische informatie.

Veel gestelde vragen. En praktische info

Wat is het adres van appartement Montebello?
Adres: Zeedijk 181 7B , 8400 Oostende (Mariakerke) . Dus Op de zeedijk rechtstreeks aan het strand.
Wat is het adres Studio Puerto Cristo A1?
Adres: Zeedijk 153 A1 , 8400 Oostende (Mariakerke) . Dus Op de verkeersvrije zone van zeedijk rechtstreeks aan het strand..
Corona maatregelen.
Voor aankomst word alles steeds ontsmet zo zijn wij zeker van corona proof verblijf. Wanneer je geboekt hebt en de regering verbied vakantie verhuur in Oostende. Dan ben je nooit je geld kwijt. Deze kan je steeds gebruiken bij boeking op andere datum.
Welk keukengerij is er in de keuken?
Alles is aanwezig .Service is voor 4 Personen.Oven, koelkast, potten en pannen, mirogolf,mixer,gewone koffiezet, senseo koffiezet,broodrooster, eierdopje, verschillende glazen …
Ik wil graag boeken?
Indien jullie willen boeken, sturen wij duidelijke info op. Zodat julie rustig alles kunnen nalezen voor jullie de voorschot betalen. Wij sturen dan een getekend betalingsbewijs. Zo zijn jullie zeker van zorgeloze vakantie.  Mail ons : [email protected]  of vul het invul formulier in.
Hoeveel personen mogen er in het appartement logeren.
Het appartement is voorzien van 4 Personen. 1 Dubbelbed , en een opvouwbaar stapelbed. Deze kunnen gescheiden worden met een gordijn. De keuken is voorzien van voldoende keuken gerei voor 4 Personen.
Eind opkuis?
Wij laten de gasten de keuze,  Zelf eind opkuis of niet.  Wanneer je laat opkuisen vragen wij 50 euro.
Wanneer moet ik de huur betalen?
Boek je 1 maand of minder voor je vakantie? Dan betaal je meteen de volledige huurprijs. Anders betaal je bij het boeken de helft van de huurprijs. En 2 weken voor vertrek betaal je dan de andere helft. Boek je meer dan 8 maanden op voorhand? Dan betaal je bij het boeken 30%, en 2 weken voor vertrek betaal je de laatste 70%.
Kunnen wij met de lift?
Ja. Het Appartement ligt op de 7de verdieping en is met de lift bereikbaar via de hoofdingang. Bij De Studio 1ste verdiep kan je kiezen. Ofwel neem je de hoofdingang, doe je een paar trappen of met de lift.
De sleutels van de vakantie appartement?
Om 14h kan je de sleutels krijgen , Er gaat iemand persoonlijk aanwezig zijn  Die geeft jullie korte uitleg en de sleutels. Probeer wel stipt te komen!
Aankomst en vertrek ,welk uur?
Stipt  14 uur mag je  toekomen.  Vertrekken doe je ten laatste om 10 uur. Vertrek is flexibel wanneer je door wil gaan kunnen jullie de sleutel op tafel leggen en de deur dicht trekken.
Welke dag start de huurperiode ?
In het hoog seizoen verhuren wij steeds van 14h zaterdag tot 10h zaterdag. Kom je op een andere periode is dit steeds te bespreken. Stel maar een vraag.
Langere periode huren?
In het hoog seizoen is dit mogelijk , stel de vraag? In het laagseizoen hanteren wij aantrekkelijke  tarieven (van Okt tot April) Puerto Cristo  695 eur/maand +verbruik. Montebello 750 euro/maand +verbruik
Hoe kan ik de fietsen gebruiken.
De fietsen hagen in de fietsruimte aan de fietshaken 1A of 7B.
Is centrum van Oostende goed te bereiken.
De appartementen liggen in Mariakerke het rustigere deel van Oostende ,ongeveer 2.5 Km van centrum Oostende. Je kan dit doen via fiets 10min of wandelen 30min of met de tramkust 5 min (om de 15 min vertrek deze).
WiFi?
In de vakantieverblijven kan je gratis gebruik maken van WiFi. Het wachtwoord vind je bij aankomst in de infobrochure. Gratis hotspots op de Zeedijk en in het stadscentrum van Oostende . Via  netwerk “Free Wifi aan Zee” en log in.
Digitale televisie?
Er is een smart Tv en Telenet kan je genieten van 80 televisiezenders ,ook buitenlandse.En mogelijkheid tot je eigen netflix.te gebruiken
Gehandicapt of rolstoeltoegangkelijk?
Wij doen er alles aan om mensen met ongemakken te helpen. Mensen met een gewone rolstoel kunnen gemakkelijk in het appartement via lift, Er zijn regelmatig gasten met een rolstoel en vinden het steeds een fijne verblijf plaats. Indien je twijfelt ivm toegankelijkheid,stel je de vraag maar.
Veiligheid?
Veiligheid is voor ons top prioriteit,  Buiten de wettelijke normen. Zorgen wij  voor extra uitgebreide preventieve  maatregelen en extra  voorzieningen om gasten een veilig verblijf te bezorgen.
Bereiken met het openbaar vervoer?
Oostende is gemakkelijk bereikbaar via trein en kusttram. De kusttram ligt op 50m van de vakantie  verblijven. Zo kan je de hele kustlijn gemakkelijk verkennnen, Van De Panne tot Knokke.
Waar vind ik parking?
Bij boeking sturen wij plan met mogelijkeparkingen. Zowel gratis als betalend.

Zend ons een E mail

Stuur mail met vraag of boeking . Vermeld voldoende gegevens ,Periode, studio of appartement, aantal personen.. Mail: [email protected]

Stuur ons een SMS

Stuur bericht op +32 485164233. Vermeld welke periode je graag het Appartement of de studio huurt.

Bel ons.

Bel je liever? Dat kan op +32 485164233, Gemakkelijk bereikbaar na 17h30.